Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Pjatë Porcelani Formë Drejtkëndëshe (3616389562461)

Pjatë Porcelani Formë Drejtkëndëshe

Cmimi bazë
Lek 1,290
Cmimi në ulje
Lek 1,290
TVSH përfshirë!

Pjate porcelani ne forme drejtkendeshe permasat .cm. 35.5 x 23.5 x h. cm. 2.5  Pjate  moderne, e qëndrueshme, e sheshtë me një ngjyrë të bardhë të ndritshme. Dizejnuar në Itali, porcelan të bardhë me skajet e valëzuar dhe të përforcuar  dhe jashtëzakonisht rezistent ndaj gërvishtjeve dhe konsumit. Karakteristikat kryesore jo vetëm për qëllime estetike, por edhe për qëllime higjienike.