Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Pjatë e Sheshtë Porcelani (3616296566877)

Pjatë e Sheshtë Porcelani

Cmimi bazë
Lek 390
Cmimi në ulje
Lek 390
TVSH përfshirë!

Pjatë e sheshtë porcelani në 3 permasa.
  • diam. cm. 19.5 
  • diam. cm. 25 
  • diam. cm. 27.5
Kombinimi i pastërtisë së ngjyrës së bardhë me freskinë e
ngjyrës së hirtë freskon dhe balancon pamjen e tryezës tuaj.