PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Rrahës Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike (3605347434589)

Rrahës Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike

Cmimi bazë
Lek 890
Cmimi në ulje
Lek 890
TVSH përfshirë!

Rrahes perzierse celiku "Muxia" me dorezë plastike ngjyre kafe. E bërë nga çeliku me cilësi të lartë, ideale për rrahjen dhe përpunimin e përbërësve të ftohtë dhe të ngrohtë.