SUMMER 23 COLLECTION (kliko ketu)

Pasqyre Dekorative Metalike
Pasqyre Dekorative Metalike

Pasqyre Dekorative Metalike

Cmimi bazë
Lek 2,190
Cmimi në ulje
Lek 2,190
TVSH përfshirë!

Pasqyrë dekorative me kornizë metalike. Pasqyrë me kornizë elegante dhe moderne për shtëpinë ose biznesin tuaj.

Përmasat: diam. 40 cm