Produkte Te Reja

Pasqyrë Dekorative dhe Varëse Celësash
Pasqyrë Dekorative dhe Varëse Celësash

Pasqyrë Dekorative dhe Varëse Celësash

Cmimi bazë
Lek 3,500
Cmimi në ulje
Lek 3,500
TVSH përfshirë!

Pasqyrë dekorative, ngjyre gold që sjell një pamje elegante në dhomën tuaj. Pasqyra dekorative gjithashtu mund të perdoret për varëse celësash.

Përmasat: diam. 35 cm