Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Orë Tavoline Alumini me Alarm (3596152111197)
Orë Tavoline Alumini me Alarm (3596152111197)

Orë Tavoline Alumini me Alarm

Cmimi bazë
Lek 1,390
Cmimi në ulje
Lek 1,390
TVSH përfshirë!

Orë tavoline alumini me alarm ne 4 ngjyra te ndryshme  Stili i orës së rrumbullakët të aluminit. Dizajni minimal dhe model i cilësisë së mirë bën një përshtypje të madhe në çdo tryezë.