PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Ore Muri prej Hekuri edhe Druri
Ore Muri prej Hekuri edhe Druri

Ore Muri prej Hekuri edhe Druri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 5,190
TVSH përfshirë!

Ore muri  prej druri,edhe hekuri mbuluar me letër të veshur, pa kornizë, pa mbulesë qelqi. Përmasa: 58 cm. Ideale për një gamë të gjerë dekorimesh të stilit Francez, Toskan dhe antik.