PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Orë e Dyanshme model Stacioni Hekurudhor
Orë e Dyanshme model Stacioni Hekurudhor

Orë e Dyanshme model Stacioni Hekurudhor

Cmimi bazë
Lek 4,500
Cmimi në ulje
Lek 4,500
TVSH përfshirë!

Orë e dyanshme muri. Përmban dizajnin e imituar të stacionit të madh qendror të New York. Ngjyre e zezë me ndryshim te fushes ku mund te zgjidhni midis 4 ngjyrave. Fiksuar me mbështetjen e hekurit të punuar, ora qëndron në bosht dhe mund të lexohet nga të dyja anët. Ora është e ndërtuar nga metali dhe mbrohet nga një pllake qelqi me trashësi 1.8 mm.

Diametri: 24 cm