PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Orë e Dyanshme me Motiv Stacioni Hekurudhor

Orë e Dyanshme me Motiv Stacioni Hekurudhor

Cmimi bazë
Lek 4,500
Cmimi në ulje
Lek 4,500
TVSH përfshirë!

Kjo ore e dyanshme e murit të kuarcit përmban dizajnin e imituar të stacionit të madh qendror të Nju Jorkut. Ngjyre e zezë me ndryshim te fushes ku mund te zgjidhni midis 4 ngjyrave. Ora është e ndërtuar nga metali dhe mbrohet nga një pllake qelqi me trashësi 1.8 mm.
Permasat: diam. cm. 24