Ngrohës i Këmbëve (3669492662365)
Ngrohës i Këmbëve (3669492662365)

Ngrohës i Këmbëve

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 3,890
TVSH përfshirë!

Ky produkt ka një funksion të rregullimit të temperaturës 9-speed që mund të përshtatet sipas nevojave tuaja. Produkti është bërë prej pëlhure të butë prej pelushi të cilësisë së lartë, e butë, e rehatshme dhe e ngrohtë. Vjen ne 3 ngjyra.