Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër (3608415207517)

Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër

Cmimi bazë
Lek 390
Cmimi në ulje
Lek 390
TVSH përfshirë!

Mbulesë tavoline nga pvc dhe poliestër ne 3 ngjyra. Permasat  cm. 45 x 30