Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër (3608411308125)

Mbulesë Tavoline nga Pvc dhe Poliestër

Cmimi bazë
Lek 400
Cmimi në ulje
Lek 400
TVSH përfshirë!

Mbulesë tavoline nga pvc dhe poliestër ne 3 ngjyra edhe dekore. diam.cm. 45 x 30