Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtëse Qirish prej Bamboo dhe Qelqi 61cm

Mbajtëse Qirish prej Bamboo dhe Qelqi 61cm

Cmimi bazë
Lek 3,890
Cmimi në ulje
Lek 3,890
TVSH përfshirë!

Mbajtese qirish prej bambuje  edhe qelqi. Elegant dhe i bukur: do t'iu japë një ndjenjë të ëmbël dhe një atmosferë të ngrohtë dhe romantike.

Përmasat: diam. cm. 29 x lartësi. cm. 61