Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtëse për qirinj bambuje dhe qelqi
Mbajtëse për qirinj bambuje dhe qelqi

Mbajtëse për qirinj bambuje dhe qelqi

Cmimi bazë
Lek 2,000
Cmimi në ulje
Lek 2,000
TVSH përfshirë!

Mbajtëse për qirinj prej bambuje në ngjyrë natyrale edhe qelqi. Mbajtësja për qirinj do t'iu ofrojë një ndjenjë të ëmbël dhe një atmosferë të ngrohtë dhe romantike.

Përmasat: diam. 25.5 x lartësia 31 cm