Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtëse Peshqirësh prej Hekuri (3614464671837)

Mbajtëse Peshqirësh prej Hekuri

Cmimi bazë
Lek 5,990
Cmimi në ulje
Lek 5,990
TVSH përfshirë!

Mbajtese peshqiresh prej hekuri ngjyre e bardhe. Permasat 46 x 34.5 x h. cm. 98 PROJEKTUAR NË DETAJE: Dy krahët e mbajteses janë ideale për rregullimin dhe shpërndarjen e peshqirve te dushit nga pjesa e mbrapme, ndërsa peshqiret e vegjel para. Falë katër këmbëve që sigurojnë qëndrueshmëri, mbajtësi i peshqirve mund të zhvendoset kudo.