PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Mbajtese Qirinjsh 23 cm

Mbajtese Qirinjsh 23 cm

Cmimi bazë
Lek 1,990
Cmimi në ulje
Lek 1,990
TVSH përfshirë!

Dizajn unik, ku mbajteseja e qiriut pozicionohet në qendër, i tejdukshëm dhe transparent. Nje kombinim perfekt i hekurit dhe qelqit, i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Përmasat: diam. 19 x lartësia 23 cm