Mbajtëse Qirinjsh 34 cm

Mbajtëse Qirinjsh 34 cm

Cmimi bazë
Lek 4,200
Cmimi në ulje
Lek 4,200
TVSH përfshirë!

Dizajn unik, ku mbajteseja e qiriut pozicionohet në qendër, i tejdukshëm dhe transparent. Nje kombinim perfekt i hekurit dhe qelqit, i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Përmasat: diam. 32 x lartësia 34 cm