KOLEKSIONI I RI VERE 2021 (kliko ketu)

Mbajtese Shishe Vere
Mbajtese Shishe Vere

Mbajtese Shishe Vere

Cmimi bazë
Lek 2,300
Cmimi në ulje
Lek 2,300
TVSH përfshirë!

Dizajni elegant i mbajtëses është ideale për vendosjen e shisheve tuaja të preferuara në një vend elegant dhe lehtësisht të arritshëm. Kjo mbajtëse metalike ofron një hapsirë për 6 shishe.


Përmasat: 29.5 x 20 x lartësi 28 cm