Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtese Letre Tualeti
Mbajtese Letre Tualeti
Mbajtese Letre Tualeti

Mbajtese Letre Tualeti

Cmimi bazë
Lek 1,600
Cmimi në ulje
Lek 1,600
TVSH përfshirë!

Aksesor tualeti me një dizajn elegant, një aksesor i rafinuar dhe i çmuar për banjën tuaj. Vjen ne dy ngjyra.

Permasat: 15 x lartesia 72  cm