Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtëse Akulli prej Celiku (3686393872477)

Mbajtëse Akulli prej Celiku

Cmimi bazë
Lek 2,000
Cmimi në ulje
Lek 2,000
TVSH përfshirë!

Mbajtese akulli bere me materiale çeliku inox dhe krom, e cila eshte me e qendrueshme. Permasat  diam. cm. 22 x h. cm. 20.5