Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtës Shisheje prej Celiku të Izoluar Termikisht (3686408978525)

Mbajtës Shisheje prej Celiku të Izoluar Termikisht

Cmimi bazë
Lek 2,290
Cmimi në ulje
Lek 2,290
TVSH përfshirë!

Elegant dhe i rafinuar, për të mbajtur shishet tuaja fresket. I përshtatshëm për të gjitha verërat. Diametri: . cm. 12 x h. cm. 18