Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtës Akulli prej Celiku (3679669125213)

Mbajtës Akulli prej Celiku

Cmimi bazë
Lek 3,600
Cmimi në ulje
Lek 3,600
TVSH përfshirë!

Mbajtes akulli prej çeliku me cilësi të lartë është i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj ndryshkut. I shëndetshëm për t'u përdorur dhe ka një efekt të gjatë te mbajtjes  akullit. Mbajtes per akull në formë vazo ka një kapacitet të madh dhe mund të mbajë disa shishe verë në të njëjtën kohë. Permasat diam. cm. 35,5 x h. cm. 23