Matës Dixhital Kuzhine 2kg (3606439755869)
Matës Dixhital Kuzhine 2kg (3606439755869)

Matës Dixhital Kuzhine 2kg

Cmimi bazë
Lek 2,590
Cmimi në ulje
Lek 2,590
TVSH përfshirë!

Matës dixhital kuzhine 2kg me një dorezë dhe e lehtë për t'u përdorur, mund t'i shikoni rezultatet direkt. Përveç funksionit praktik, ju njofton kur është i mbingarkuar dhe automatikisht fiket. Njësia e matjes: gram, mililitra, paund.