Lugë Spageti "Muxia" me Dorezë Plastike (3606292201565)

Lugë Spageti "Muxia" me Dorezë Plastike

Cmimi bazë
Lek 950
Cmimi në ulje
Lek 950
TVSH përfshirë!

Lugë spageti "Muxia" me dorezë plastike ngjyre kafe material cilesor Stainless Steel (celik) dhe plastik.