Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Lugë Gatimi "Muxia" me Dorezë Plastike (3605354741853)

Lugë Gatimi "Muxia" me Dorezë Plastike

Cmimi bazë
Lek 950
Cmimi në ulje
Lek 950
TVSH përfshirë!

Lugë gatimi "Muxia" me dorezë plastike ngjyre kafe material cilesor Stainless Steel (celik) dhe plastik.