Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Abazhur dhome "Evi"

Abazhur dhome "Evi"

Cmimi bazë
Lek 3,500
Cmimi në ulje
Lek 3,500
TVSH përfshirë!

Abazhur dhome "Evi" me bazë druri dhe hekuri. Një kombinim harmonik i drurit dhe hekurit. Dritë e bardhë, një pajisje e përsosur për çdo dhomë. Në 4 ngjyra te ndryshme.

Përmasat: diam. 12 x lartësia 44 cm