PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Ndricues "Prik"

Ndricues "Prik"

Cmimi bazë
Lek 9,900
Cmimi në ulje
Lek 8,600
TVSH përfshirë!

Ndricues "Prik" dyshemeje me dy llamba. Ndricuesi mund të bëjë çdo hapësirë ​​të ketë një atmosferë të ngrohtë dhe ta bëjë atë një ambjent te mrekullueshme. I përshtatshem për t'u vendosur në këndet e dhomës, hoteleve, bareve etj.
Permasat: 21.5 x lartesia 154 cm