BLACK FRIDAY VETEM 3 DITE ULJE (kliko ketu)

Llambë Metalike Dyshemeje "Stud" (3599328378973)
Llambë Metalike Dyshemeje "Stud" (3599328378973)

Llambë Metalike Dyshemeje "Stud"

Cmimi bazë
Lek 4,990
Cmimi në ulje
Lek 4,990
TVSH përfshirë!

Llambe metalike dyshemeje "Stud" ne 4 ngjyra. Llamba metalike e cilësisë së larte industriale është një burim i mrekullueshëm drite për dhomën tuaj të  ndenjes, është absolutisht elegante dhe përhap një atmosferë të ngrohtë.