Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambë prej Druri
Llambë prej Druri

Llambë prej Druri

Cmimi bazë
Lek 3,700
Cmimi në ulje
Lek 2,900
TVSH përfshirë!

Llambë me bazën prej druri dhe pëlhurë bezheKy model ka 3 këmbë prej druri të cilat janë montuar në bazën e llambës. Dritë e ngrohtë, llambadari i pëlhurës filtron dritën për ta bërë atë më të butë dhe më qetësuese. Dizajni i stilit nordik, cilësi e shkëlqyer dhe stili elegant e bëjne atë një pajisje të përkryer për shtëpinë. E përshtatshme për cdo ambjent.

Permasat: diam 23 x lartesi 48 cm