Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambe Dyshemeje prej Druri
Llambe Dyshemeje prej Druri
Llambe Dyshemeje prej Druri

Llambe Dyshemeje prej Druri

Cmimi bazë
Lek 9,800
Cmimi në ulje
Lek 9,800
TVSH përfshirë!

Llambë me bazën prej druri dhe pëlhure, ky model ka vetem nje  këmbë prej druri e cila eshte montuar në bazën e llambës. Dritë e ngrohtë, llambadari i pëlhurës filtron dritën për ta bërë atë më të butë dhe më qetësuese. Dizajni i stilit nordik, elegante,  me një cilësi të shkëlqyer e bëjnë atë të përshtatshme për cdo ambjent në shtëpinë tuaj. Vjen tek ju ne 3 ngjyra te ndryshme.

Permasat: diam. cm 40 x lartesia 160 cm