Llamba "Helix" prej Druri dhe Metali (3599291416669)

Llamba "Helix" prej Druri dhe Metali

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 3,600
TVSH përfshirë!

Llamba kryesisht është bërë tërësisht prej druri, pa ndonjë aditivë kimike. Kordoni i energjisë i mbuluar me najlon, rezistent dhe fleksibël. Punon me llambë 110V-240V E27. Dizajn stil industrial, elegant dhe praktik në të njëjtën kohë. Është e lehtë për t'u montuar ose zhvendosur.