PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Kuti Plastike "Techo"
Kuti Plastike "Techo"
Kuti Plastike "Techo"

Kuti Plastike "Techo"

Cmimi bazë
Lek 2,200
Cmimi në ulje
Lek 2,200
TVSH përfshirë!

Kuti plastike me kapak "Techo" ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për të gjithë aksesorët në shtëpi ose zyrë. Kutia e përbërë nga plastika e qëndrueshme dhe e pastër.

Përmasat: 44 x 33 x lartësia 25 cm