Krëhër Flokësh (3604398538845)

Krëhër Flokësh

Cmimi bazë
Lek 490
Cmimi në ulje
Lek 490
TVSH përfshirë!

Doreza ergonomike përshtatet drejtpërdrejt në pëllëmbën e dorës dhe i bën flokët të krihen më lehtë dhe më shpejt.