KOLEKSIONI I RI VERE 2021 (kliko ketu)

Kornizë Fotografish prej  Xhami  "Fowler" (3598560002141)

Kornizë Fotografish prej Xhami "Fowler"

Cmimi bazë
Lek 590
Cmimi në ulje
Lek 590
TVSH përfshirë!

Kornize fotografish prej xhami "Fowler" ne 3 masa te ndryshme si edhe ne dy versione horizontal dhe vertikal.