Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Kolltuk "Katel" me Strukture Hekuri
Kolltuk "Katel" me Strukture Hekuri
Kolltuk "Katel" me Strukture Hekuri
Kolltuk "Katel" me Strukture Hekuri

Kolltuk "Katel" me Strukture Hekuri

Cmimi bazë
Lek 29,500
Cmimi në ulje
Lek 29,500
TVSH përfshirë!

Kolltuk prej kadifeje i mbushur me sfungjer të densitetit të lartë, i cili është shumë elastik dhe i rehatshëm; Vendi i mbushur dhe dizajni i mbështetjes unike parandalojnë dhimbjen e pasme. Struktura metalike e bën këtë karrige më të qëndrueshme.

Përmasat: 81 x 72 x 79 cm