Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Kavanoz Qelqi me Kapak Celiku (3608023466077)

Kavanoz Qelqi me Kapak Celiku

Cmimi bazë
Lek 590
Cmimi në ulje
Lek 590
TVSH përfshirë!

E bërë nga xhami me cilësi të lartë, shumë rezistente. Enë higjienike që nuk ndërhyn ne shijen e ushqimit apo pijeve, duke garantuar kështu cilësinë origjinale të përmbajtjes së saj. Mbrojtja maksimale nga ruajtja e nxehtësisë dhe lagështisë.  Kapak me vidë në çelik inox 304 (cilësi superiore), rezistent ndaj korrozionit dhe i lehtë për t'u pastruar. Dizajni modern dhe i gjithanshëm, ideale për çdo stil të kuzhinës dhe dekorimit te saj. Struktura e tij transparente e bën të lehtë identifikimin e përmbajtjes dhe sasisë së saj. E shkëlqyeshme për ruajtjen e të gjitha llojeve të produkteve ushqimore, siç janë arra, makarona, erëza etj.Vjen tek ju ne dy permasa te ndryshme.