Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Karrige Hekuri (3618050900061)
Karrige Hekuri (3618050900061)
Karrige Hekuri (3618050900061)

Karrige Hekuri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 6,000
TVSH përfshirë!

Karrige hekuri ne 3 ngjyra një dizajn modern dhe elegant. Eshtë i përshtatshëm për dhomën e pritjes, kuzhinë, restorant, bar, etj.. Një karrige e stilit industrial bashkimi me dizajn të përsosur dhe rehati Ideale për kuzhina, bare dhe restorante. Super praktike mban deri në 120 Kg.