Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Karrige Banaku Rrotulluese me Ndenjëse Lëkure

Karrige Banaku Rrotulluese me Ndenjëse Lëkure

Cmimi bazë
Lek 11,500
Cmimi në ulje
Lek 11,500
TVSH përfshirë!

Karrige banaku me rrotullim edhe me ulje ngritje te kontrolluar ndenjese lekure edhe bazament hekuri. Materiale të forta dhe antikorozive që mund të përdoren për një kohë të gjatë; Lehtë për t'u kombinuar me mobiljet, gjithashtu lehtë për t'u pastruar me një leckë të lagur Elegante: karriget janë shumë elegante, perfekte për bar, piceri, kuzhinë, restorant, dyqan dhe zyrë etj. Me rregullim lartesie ulet edhe ngrihet.
Permasat: cm. 48 x 53 x lartesia 94-114