PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Kabinet Druri me 5 Shporta

Kabinet Druri me 5 Shporta

Cmimi bazë
Lek 8,900
Cmimi në ulje
Lek 8,900
TVSH përfshirë!

Kabinet prej druri paulonia me 5 shporta ne shelg në ngjyë kafe, qe sherbejne per sistemimin e rrobave. Druri Paulonia është një material veçanërisht i lehtë. Kjo e bën kabinetin të menaxhueshëm dhe të lehtë për t'u zhvendosur. 

Përmasat: 25 x 29 x lartësia 102 cm