PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Hapës Shisheje prej Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike (3605319286877)

Hapës Shisheje prej Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike

Cmimi bazë
Lek 890
Cmimi në ulje
Lek 890
TVSH përfshirë!

Hapës shisheje prej çeliku "Muxia" me dorezë plastike ngjyrre kafe. Siguron një hapje të rehatshme, të lehtë të shisheve dhe kanaçeve, një unazë në fund të dorezës ju lejon të varni për ruajtje. Hapësi i shisheve ka dy skajet funksionale, një për hapjen e shishes dhe tjetrën për kanaçen.