Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Gërshërë Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike (3605306736733)

Gërshërë Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike

Cmimi bazë
Lek 950
Cmimi në ulje
Lek 950
TVSH përfshirë!

Gërshërë çeliku "Muxia" me dorezë plastike ngjyre kafe. Gërshërë kuzhine mund te perdoret për mish, shpezë, peshk, bimë, ushqim deti dhe perime etj. Ideal për prerjen e picave dhe makaronave. Dizajni profesional dhe tehet ultra të mprehta e bëjnë të lehtë dhe të përshtatshme për t'u përdorur.