Pikturë Moderne në Kanavacë (3599727853661)
Pikturë Moderne në Kanavacë (3599727853661)

Pikturë Moderne në Kanavacë

Cmimi bazë
Lek 1,490
Cmimi në ulje
Lek 1,490
TVSH përfshirë!

Korniza e kanavacë është ekologjike dhe jo-irrituese, e lehtë dhe e fortë, anti-korrozioni dhe anti-deformim. Imazhi është i sheshtë dhe jo i errët, varësja e fshehur, korniza dhe muri përshtaten në mënyrë të përkryer; 4 imazhet janë të pershtatshme për mjedise të ndryshme të brendshme, si dhomen e ndenjes, korridorin etj. Është gjithashtu i përshtatshëm për bare, librari dhe vende të tjera publike.