Filxhan Kafe Qeramike (3718780420189)

Filxhan Kafe Qeramike

Cmimi bazë
Lek 250
Cmimi në ulje
Lek 250
TVSH përfshirë!

Filxhan kafe prej qeramike me cilësi të lartë dhe rezistent ndaj njollave. Formë e veçantë dhe dorezë e izoluar termikisht.
Permasat  diam. cm. 11 x h. cm. 7