Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Filxhan Caji Qeramike (3718767771741)

Filxhan Caji Qeramike

Cmimi bazë
Lek 490
Cmimi në ulje
Lek 490
TVSH përfshirë!

Filxhan çaji me kapak dhe një infuzion ekstra i imët 0.3 mm ndihmon në përgatitjen e çajit shpejt dhe me lehtësi. Formë e veçantë dhe dorezë e izoluar termikisht. Struktura e filtrit kryesor ju lejon të shijoni një çaj të mirë. Filxhan çaji prej qeramike me cilësi të lartë dhe rezistent ndaj njollave.
Kapacitei 370 ml.