Fenerë Mbajtëse Qirish në Dru dhe Metal (3612292644957)

Fenerë Mbajtëse Qirish në Dru dhe Metal

Cmimi bazë
Lek 2,290
Cmimi në ulje
Lek 2,290
TVSH përfshirë!

Fenerë dekorative në dru me metal inoksi me shkelqim. Ide e bukur per dhuratë dhe per dekorim apartamenti.