Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele (3764525760605)
Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele (3764525760605)
Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele (3764525760605)
Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele (3764525760605)
Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele (3764525760605)

Fenerë Dekorativ Qelqi dhe Plastike me Ndricim LED ne 6 Modele

Cmimi bazë
Lek 3,590
Cmimi në ulje
Lek 3,590
TVSH përfshirë!

Format unike e projektuar Victorian, e bërë nga qelqi dhe plastika  me cilësi të lartë, e bën vërtet një llambë të cilësisë së mirë. Për më tepër, materiali plastik dhe qelqi me cilësi të lartë është më i qëndrueshëm dhe ka një jetë më të gjatë se plastika e zakonshme. Me bateri, është e lehtë dhe e përshtatshme për t’u përdorur në jetën e përditshme. Asnjë lidhje shtesë e energjisë nuk kërkohet. E shkëlqyeshme për shtëpinë, bar, kafene, etj. Zgjedhje e shkëlqyer për dhuratat për miqtë tuaj në shumë raste.