Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Enë Graniti për Zirjen e Qumështit edhe Produkteve tjera Diam. 11cm (3606654451805)

Enë Graniti për Zirjen e Qumështit edhe Produkteve tjera Diam. 11cm

Cmimi bazë
Lek 1,350
Cmimi në ulje
Lek 1,350
TVSH përfshirë!

Material graniti i cili nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit dhe gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit. Nuk percjell lende te demshme ne ushqimin tuaj. Me doreza plastike rezistente ndaj nxehtesise.
 
  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistencë ndaj gërvishtjes 
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri