Batanije Elektrike në Poliester me Rregullator të Temperaturës (3669512912989)
Batanije Elektrike në Poliester me Rregullator të Temperaturës (3669512912989)

Batanije Elektrike në Poliester me Rregullator të Temperaturës

Cmimi bazë
Lek 4,590
Cmimi në ulje
Lek 4,590
TVSH përfshirë!

Një batanije elektrike mund të ofrojë temperature relaksuese si në shtrat dhe gjat qendimit ne kolltuk. Nëse doni të keni në një krevat të ngrohtë dhe komod në mbrëmje - veçanërisht në netët e dimrit. Material poliester  ngrohja e batanijes nuk rrjedh vetëm nga materiali i butë i poliester me të cilin batani përshtatet me trupin në një mënyrë të rehatshme, por edhe nga prodhimi prej 120 vat, i cili mund të rregullohet në tre faza sipas preferencave individuale. FUNKSIONI TIMER: për të fjetur pa ndërprerje ose pa pasur nevojë të dalësh nga shtrati gjatë natës, batanije elektrike për ngrohje ka një funksion kohëmatës me të cilin batani ndizet automatikisht pas një intervali prej tre orë. Vjent tek ju ne 2 masa si edhe ne 2 ngjyra.