Abazhur Metali dhe Druri "Khay"

Abazhur Metali dhe Druri "Khay"

Cmimi bazë
Lek 3,900
Cmimi në ulje
Lek 2,900
TVSH përfshirë!

Abazhur prej metali dhe druri "Khay" në ngjyrë të zezë. Krijoni një atmosferë të ngrohtë dhe të rehatshme. 

Përmasat: diam. 22 x lartësia 37 cm