Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Abazhur dhome "Ollie" Qeramike

Abazhur dhome "Ollie" Qeramike

Cmimi bazë
Lek 1,600
Cmimi në ulje
Lek 1,600
TVSH përfshirë!

Abazhur dhome "Ollie" me bazë qeramike në 4 ngjyra të ndryshmeDizajn i thjeshtë dhe elegant, në përputhje me stilin modern.

Permasat: diam. cm. 18 x lartesi 28 cm